Serie 4: Tabte sin første kamp

06. september 2019 kl. 08:20

Så gik den ikke længere for serie 4, der løb ind i et nederlag i Ikast torsdag aften.

Efter 3 sejre i de første kampe skulle vi se om vi kunne følge succesen op, vi vidste godt det ville bliver svært mod Ikast, som stillede op med et godt hold.

Vi troede på det, men desværre kommer vi allerede bagud efter 5 min, hvor vi ikke lige får bolden sparket væk. Resten af halvlegen er meget lige, men det kniber for os at få vores spil igang, men vi kommer dog til nogle chancer men ind ville bolden ikke, det nærmeste vi er i første halvleg er et skud på overliggeren efter et hjørnespark.

I halvlegens sidste minut glemmer forsvaret at falde og en dyb aflevering gør at en Ikast spiller kommer helt fri med Simon, som desværre kommer til at lave straffespark. På det scorer Ikast til 2-0.

Efter pausen ændrer vi lidt på spillestilen og vi presser Ikast i bund og efter de første 10 min kunne der nemt have stået 2-2, men det er en af de dage hvor vi ikke kan scorer. Resten af kampen har vi spillet og tilspiller os gøre chancer, men desværre giver det ingen mål. De sidste 10 min satser vi alt og kaster alle mand frem og prøver med lange bolde, men det fik vi ikke meget ud af.

Et klogt spillende Ikast hold vinder kampen 2-0.

Kampens spiller blev helt suverænt Alves, som spillede sin bedste kamp i år.