Serie 4: Vandt igen og kun 1 sejr fra oprykning

29. oktober 2018 kl. 09:02

Søndag var Snejbjerg på besøg på Gipo Arena, og de var inden kampen rykket ned, men det var svært at se, da de kæmpede som om de kunne redde sig.

Vi skulle vinde hvis vi skulle spille alt afgørende kamp i næste weekend. I første halvleg var det Snejbjerg der var bedst og havde også et skud på stolpen. Vi kunne ikke få spillet til at fungerer, da de var over os hele tiden og som om vi ikke rigtig turde spille os ud af presset. Men vi holdt nullet til pausen og en lille skideballe, at nu måtte vi altså gå ind og vise det er os der har noget at spille for, samt vinde nogle dueller, dem havde vi ingen vundet af i 1. halvleg.

Det hjalp på spillet, som dog aldrig blev godt, så det skulle være en arbejdssejr vi skulle hive i land. Vi tilspillede os ikke mange chancer, men efter 60 min bringer tilbagevendt efter skade Mikkel J os foran med 1-0. Men Snejbjerg gav ikke op, de blev ved med at fighte og vi måtte bruge alle kræfter og taktiske ting for at kører sejren hjem. I sidste minut scorer Mikkel igen og vi vinder kampen 2-0 og skal dermed til Sunds på lørdag for at spille oprykningskamp, en sejr og vi er i serie 3.

Kampens spiller blev Simon E. som spillede en god kamp på midtbanen og kæmpede til det sidste.