Menu

Serie 5: Første træningskamp gav stort nederlag

image
11. marts 2019 kl. 23:04

Serie 5 spillede deres første træningskamp mandag aften på hjemmebane mod FK 73 og lad det være sagt med det samme, at FK 73 var et godt hold.

Kampen startede med et stort pres på Bordings mål  og inden for de første 15 min havde FK haft 4 store chancer, men der skulle gå 20 min inden dee kon foran med 1-0 og den stilling holdt sig til første pause, der blev aftalt 3 halvlege af 30 min. 

Der blev skiftet på 3 pladser i pausen og det var som det hjalp lidt, vi kom meget mere med i kampen og havde et skud på stolpen, men desværre blev der lavet en fejl og FK bragte sig foran med 2-0. Kort før 2. pausen bliver der spænding i kampen, da Martien spilles fri og scorer sikkert i hans første kamp for Bording.

Da 3. halvleg går igang var spillerne enige om at de plejer at være bedst i 3. halvleg, men ikke i dag, da kræfterne er sluppet helt op og FK får nemt spil og scorer 4 gange mere inden kampen er slut og FK vinder dermed kampen med 6-1. I dag var FK for stærkt et hold for os, men vi fik løbet nogle meter, og det kunne man se mange virkelig også havde brug for.

Næste træningskamp for serie 5 er næste mandag og på hjemmebane hvor Hammerum kommer på besøg.

Luk