Serie 5: Målrig kamp

15. april 2019 kl. 22:33

Mandag aften tog serie 5 imod Silkeborg United som Bording tabte første kamp.

1. halvleg var en halvleg med et hav af chancer, men det var kun Bording der fik scoret og de gjorde det endda 3 gange, 2 gange ved Martien og en enkelt mål af Gøkhan og dermed førte Bording drengene med 3-0 ved pausen. Ja det var ikke helt fortjent efter spil og chancer, da United havde 5 store chancer i første halvleg.

2 halvleg var kun 1 min og 20 sek gammel da der stod 3-2, så det kan man sige at Bording ikke var kommet fra pausen inden dommeren fløjtede halvlegen igang. Bording kunne slet ikke komme igang, men ikke de store chancer inden 70 min, da United udligner helt fortjent. 7 min før tid kommer United foran med 4-3 lige efter at Martien har ramt indersiden af stolpen, så der var heldet ikke med Bording. Bording satser alt til sidst og får 2 store chancer men ind ville bolden ikke, før i sidste minut da Emil udligner til 4-4, som også bliver kampens resultat. Flot kommet igen efter at have sat en 3-0 føring overstyr.

Kampens spiller blev helt fortjent Steffan Knudsen.