Menu

Serie 5: Sæsonen sluttede med et nederlag til oprykkerne fra KLG:

17. oktober 2018 kl. 11:20
Serie 5 spillede i går deres sidste sæsonkamp, mod topholdet fra KLG.
Inden kampen var KLG rykket op i serie 4, og vi øjnede derfor en sejr mod de fortjente puljevindere,
da de ikke havde mere at spille for. Det blev en svær kamp mod et godt KLG hold. Bordingdrengene var tændte og klar fra start.

Vi forsøgte at spille vores spil, og havde da også et par muligheder for at bringe os foran.
Desværre er det KLG der kommer bedst fra start og kommer foran 0-1. Det bliver hurtigt til både 0-2 og 0-3. Heldigvis får Marcus Mikkelsen reduceret på straffespark lige inden pausen, så vi er bagud 1-3 ved halvleg.
I pausen er folk lidt frustreret over at vi ikke får mere ud af det,
vi er dog stadig meget tændte, og tror på at vi kan komme tilbage i kampen.
I anden halvleg er det igen KLG der kommer bedst fra start, og vi kommer bagud 1-4.
Ydermere bliver vores målmand, Thomas Sommer, skadet og må lade sig udskifte,
med det han kalder en brækket lysken ;) Vi bliver ved med at kæmpe og har da også et par muligheder, der kunne føre til mål,
men desværre mangler der lige det sidste. Tina får dog reduceret på et flot hovedstødsmål og kampen ender 2-4 til KLG.
Stort tillykke til KLG med oprykningen, som fejrede det med champagne og hvad vi kunne høre en tur på luder-bar. Tillykke til Tina der fortjent blev kampens spiller, med 8 stemmer :-) Herresenior bestyrelsen vil gerne takke træner Kasper Pedersen, og alle spillere der har været med på serie 5. Et år der har budt på mange sjove og gode oplevelser, plus en skrivebordsoprykning og en overlevelse. Flot arbejde :-)