Serie 6: Tabte til B74 oldboys hold

02. september 2019 kl. 09:49

Serie 6 var i Silkeborg og mødte deres serie 6 hold, som også er deres oldboys hold, som spiller 2 kampe om ugen i 2 turneringer.

Det er nogle ældre herrer, men fodbold det kan de spille og vi var da også heldig at der stod 1-1 ved pausen, det kan vi takke Sommer for i målet, da han stod en rigtig storkamp. Han kunne dog ikke stille noget op efter 20 min da B74 kommer på 1-0, men det kunne nem inden pausen være blevet 3 og 4-0. Første gang vi var i feltet får Jesper M et staffespark, ja der var vis kun dommeren der kunne se det, men han scorede selv sikkert på det.

I 2. halvleg kommer vi bagud allerede i første minut og B74 laver et mål mere senere. Så kommer vi til det sidste kvarter og der går det hele op i hat og briller, da B74 begynder skændes indbydes, dommeren har ikke rigtig styr på det. Vi får et gult samtidlig får B74 et, da 2 spillere kommer op og skændes. 3 min senere skubber en B74 spiller til en af sine medspiller og får gult kort og der flyver nogle grimme ord gennem luften indbydes mellem B74 spillerne. Kampen slutte 3-1 til B74 fortjent og de burde nok spille serie 5.

Kampens spiller helt fortjent Thomas Sommer.