image
18. september 2019 kl. 11:28

Serie 6 spillede tirsdag aften hjemme mod Herning KFUM, som desværre meddelte at de ikke kunne stille et 11 mands hold, så vi skulle spille 9 mod 9, sådan er reglen i serie 6.

Det blev en ikke særlig velspillet kamp med mange lange bolde og en til tider hårdt spillet kamp. Spillerne kunne ikke rigtig få spillet til at køre pga 9 mod 9 sagde de.

Men drengene kommer hurtig foran med 2-0, ja farlig føring og på 5 min scorer Herning 2 gange og så stod der 2-2. Det holdt sig til pausen og 2. halvleg blev det til endnu flere lange bolde og det var ikke nemt at være midtbane spiller i denne kamp.

På et flot gennemspillet angreb bringer Martin Østergard Bording foran med 3-2 og denne stilling holdt kampen ud og Bording vinder kampen, måske lidt heldigt. Men Tommy Hansen kunne have afgjort det hele men sparker over et tomt mål fra 9 meters afstand.

Kampens spiller blev helt fortjent Ross.