Menu

Udendørsturneringen 2018 slut

image
27. november 2018 kl. 14:33
Udendørsturneringen 2018 i herresenior er netop overstået, og hvilken en af slagsen det blev! 
Med 4 oprykninger, 3 overlevelser, ingen nedrykninger, 80 kontingentbetalende spillere og 5 hold tilmeldt, har det været en konge sæson i Bording IF.  
Allerede tilbage i slutningen af 2017, satte det nye trænerteam og herreseniorbestyrelsen sig ned og planlagde kalenderåret 2018. 
Vi startede året rigtig godt ud, med masser af nye og gamle ansigter til træning. De fleste af vores "vintertræninger" i februar og marts, var vi over 50 mand. Træningskampene gik da også godt, med flot spil og mange sejre. 
Den gode opstart blev toppet med en fed trænings lejr i Varde, hvor vi kunne stille med 3 hold.
 
Da turneringen i foråret gik igang, kom alle hold nogenlunde fra start, vi havde resultaterne med os, dog var spillet ikke for godt. Men med en god indstilling og opbakning fra både trænere og spillere, lykkedes det at rykke op, med både vores første- og andethold, overleve med tredjeholdet som var ny-oprykker i serie 5 og gøre en god figur med fjerde- og femteholdet som var kommet i to meget hårde puljer, da forårssæsonen var slut. 
 
Efterårssæsonen blev mindst lige så god. Vores førstehold overlevede i serie 2, efter en vanvittig afslutning. Andetholdet rykkede op i serie 3, efter rigtig flot sæson i en svær serie 4 pulje. Serie 5 gjorde igen en god figur i puljen, og spiller serie 5 i næste sæson.  
Vores fjerde hold viste gode takter i serie 6, og vi er sikre på der nok her skal komme endnu flere point på kontoen i den nye sæson, så de kan ligge med helt i toppen.
Efter en fælles beslutning mellem herreseniorbestyrelsen og trænerteamet, valgte vi at trække vores femte hold. På trods af de mange spillere, blev det alt i alt for mange kampe, hvilket gik ud over trænings fremmødet, samt vi kunne se at det var mange af de samme spillere, der var med for både fjerde- og femteholdet. Efter vi trak holdet kunne allerede i løbet af et par uger se træningsfremmødet blev markant bedre, til stor fornøjelse for både spillere og trænere.  
Sæsonen 2018 rundet af med et brag af en afslutningsfest, hvor der her igen var stor opbakning. 
Bestyrelsen vil gerne takke spillere, trænere, sponsorer og ikke mindst jer tilskuere for den gode opbakning! 
Vi glæder os til sæsonen 2019 😊