U10 drenge: Begge hold en tur i Arnborg

30. maj 2019 kl. 10:06

Bording 2 U10 drenge var igår til kampe i Arnborg.

Første kamp var mod hjemmeholdet Arnborg. Vi kom godt igang og førte 3-0 ved halvleg. I starten af anden halvleg kom Arnborg på 3-2, vi var måske faldet lidt i niveau og havde også skiftet lidt rundt på pladserne.
Heldigvis kom vi med igen og vandt 6-3 og havde 5 forskellige målscorer i denne kamp, så det var super for drengene, at de næsten allesammen fik lov, at score et mål ⚽️⚽️

Anden kamp var mod Skjern, og det var en helt anden kamp.
Vi kom foran på hjørnespark, hvor Gustav ligger en perfekt bold ind i feltet, som Silas scorer på - på hovedstød, helt fantastik. 😀
Skjern får desværre hurtigt udlignet, og der står 1-1 ved halvleg. I anden halvleg er der chancer til begge hold for at bringe sig foran. Malthe på målet har mange gode redninger for os, og vi har selv et par store chancer, som vi burde have scoret på. Det hele ender med et smal 1-2 nederlag til Skjern - øv

Mange gjorde det godt og kampens spiller blev Silas.

Bording1 U10 drenge, var i aften til kamp i Arnborg.
Første kamp var mod Skjern, denne skulle vise sig at være lidt hårdere end vi regnede med.
Skjern kom godt fra start, og vores forsvar fungerede ikke optimalt, så ved halvleg førte Skjern 4-0
Bedre blev det ikke i anden halvleg, vi fik scoret 1. Mål, havde mange chancer, men nej, Skjern vandt 6-1😪
Anden kamp var mod Arnborg, her kom vi godt medfra start, og fik scoret på en god aflevering ind over mål, Arnborg gav sig ikke, så til halvleg førte de 2-1
Anden halvleg fik vi udlignet 👍 havde rigtig mange gode chancer 😉 men bolden ville ikke i nettet, dette påvirkede drengene, så de løb ikke mere, afleverede bolden forkert, og dette udnyttede Arnborg, så kampen endte desværre 4-2 til Arnborg.