U10 drenge: Har spillet kampe på hjemmebane.

03. maj 2019 kl. 08:43

Bording1 U10 drenge spillede her til aften på hjemmebane
Første kamp var mod Herning fremad, denne kamp havde vi godt styr på, rigtig mange gode chancer, men bolden ville ikke i nettet 🤔🤔 og i de sidste minutter, var Herning så heldig at få to mål, 2-0 til Herning fremad.
Anden kamp var mod Herning KFUM.
Denne kamp var også meget lige, men 2 min. Før halvleg scorede KFUM  i anden halvleg fik KFUM hurtig to dumme mål, men endelig ville vores bold i nettet 👍👍, KFUM fik desværre et til, 4-1 til Herning KFUM.
2 rigtig gode kampe, godt spillet af alle.

Kampens spiller blev Marius 👍👍😉

Her til aften spillede Bording U10 drengene to kampe. Den første vandt vi 4-0 i en dominerende præstation imod Tjørring. Den anden kamp tabte vi desværre 3-2, uheldige mål imod os gjorde at vi smed en 2-1 føring væk fra første halvleg.

Kampenes spiller blev Lucas. Stort tillykke og flot præstation af resten af holdet også!