U10 drenge: Havde ikke heldet med sig

07. juni 2019 kl. 08:29
Idag spillede Bording 2 U10 drenge hjemme mod Brande og KLG i varmt fodboldvejr 🌞😀
Første kamp mod Brande startede meget jævnbyrdigt, hvor begge hold kom til flere chancer. Brande kom lidt heldigt foran midt i første halvleg, og vi var desværre bagud 0-2 ved halvleg. Vi havde flere gode chancer for at score, men skarpheden manglede. I starten af anden halvleg kom vi desværre yderligere bagud 0-3, men fik reduceret til 1-3 ved Lukas efter en god aflevering på tværs fra Silas. Brande vandt desværre 1-4 til trods for, at Malthe havde flere gode redninger i målet.
Anden kamp mod KLG begyndte godt for os. Vi stod rigtigt på banen, og fik lukket godt ned for KLG´s spillere. Vi kom foran ved Gustav og fører 1-0 ved halvleg. I anden halvleg kom vi på 2-0 ved et selvmål af Brande, og denne stilling blev kampens resultat. 😀⚽️💪
Flere gjorde det rigtig godt idag, Malthe på målet, Alexander som sikker bagerste mand, en løbestærk Lukas, og Max der idag var tæt på at score i 2. kamp
Kampens spiller blev Mathias, der trods problemer med at finde den rigtige indstilling i første kamp, fik rettet op herpå i anden kamp, hvor han gjorde en god indsats👍

Bording1 U10 drenge spillede kamp onsdag aften.
Første kamp var mod KLG.
Vi kom rigtig godt fra start, fik afleveret bolden præcis, så vi fik hurtigt et mål, dette løftede også drengene, men desværre 20 sek. Før halvleg fik KLG udlignet 😐
Anden halvleg var meget lige, vi havde rigtig mange gode bolde mod mål, men ingen i nettet, 5 min. Før tid kom KLG desværre på 2-1 som var kampens resultat.
Anden kamp var mod Brande, og her havde drengene allerede hørt hvordan det gik bording2, så lidt nervøsitet kunne ses, bolden blev ikke afleveret korrekt, så KLG kunne hurtigt inkassere 3 mål🤔🤔 så var det ligesom om at Bording vågnede, og 2 hurtige mål blev scoret af os😃😃 så nu var det pludselig Brande som var skudt ned, dette holdt desværre kun til anden halvleg, hvor Brandes hurtigste spiller kom på banen, og vupti stod der 5-2 til Brande, som var resultatet på kampen, vi har bare ikke heldet med os lige nu.