U11 drenge: 3 halvlege uden mål

26. september 2019 kl. 11:25
I går spillede Bording IF U11 drenge kamp på udebane i Sdr. Felding. Første kamp imod Uhre var en tæt spillet kamp hvor vi så to hold der var gode til at spille sammen og derved spille sig til store chancer. Der var flere store chancer i begge ender, dog endte kampen 0-0.

Anden kamp stod på hjemmebaneholdet fra Sdr. Felding, som igen var en meget tæt spillet kamp, og igen var der flot sammenspil fra begge hold som førte chancer med sig. Efter at have gået til pause, med i alt 3 halvlege uden mål, scorede Sdr. Felding på en af deres chancer til 1-0 henne i anden halvleg, og således endte resultatet desværre også.

På trods af hvad resultaterne og de manglende mål siger, så var der flot sammenspil, og der skal gives særlig ros ud for den defensive indsats til hele holdet. Kampenes spiller blev fortjent Lucas B som var stærk nede i forsvaret, ligemeget om han spille som midterforsvar eller back. Tillykke!