U12 drenge: Igen målrig kamp

27. september 2019 kl. 08:24

U12 Drenge var idag draget til Filskov for at Møde Team BFO.

Vi blev presset i bund lige fra kampen start af men stod rimeligt godt ved de første 10-15 minutter af kampen, desværre får de 2 dumme mål som vi tager lidt for let på..

Vi kommer dog længere frem på banen og begynder også og lægge et lille pres på dem og vi får også scoret til 1-2 ved et flot opspil.

Desværre sover vi igen og de får endnu 2 dumme klude mål. I pausen ændre vi lidt taktik og forsøger at lægge lidt længere oppe på banen for at prøve at presse dem, og vi starter 2 halvleg rigtig godt ud. Da vi får et frispark på midten af deres banehalvdel som Marcus M flot smider i Kassen til 4-2 vi forsætter med at lægge et pres og får Også målet til 4-3 vi er meget tæt på at udligne, men desværre fik De et lille billigt frispark som de desværre scorer på..
de slog drengene en lille smule ud af deres ellers gode start og så får BFO ellers lagt pres på os igen og får også scoret på et flot opspil til 6-3
Drengen forsætter dog med at kæmpe og vi får os også kæmpet op på 6-4 men kræfter løber stille og roligt op og de får et mål igen til 7-4.. vi får dog en lille oprejsning til sidst da deres målmand kokser i det og spiller William M fri foran målet som Han flot smider i Mål til 7-5, som også blev kampens resultat

Dog skal drengene have ros for at blive ved med at kæmpe og give den røven ud af bukserne på trods af nogle skader inden og under kampen