Menu

U12 drenge: Knebent nederlag i lokalopgør

19. juni 2020 kl. 09:14
Drengene tabte med 5-4 til Ikast FC.

U12 drengene var her til aften igen i kamp igen denne gang i Ikast. Det stod dog hurtigt klart at det ikke var et helt C holdet drengene mødte.. der var en enkel eller to velkendte ansigter som normalt spiller på topcenteret i Ikast og det var til stor frustration for drengene.. det kunne man også godt se for efter de første 12 minutter var Bording bagud 0-4 og havde ikke et ben til jorden. I pausen snakkede vi om at det skulle noget mere gang i det på midten og vi skulle lidt op i gear og det kan jeg lige love dig for at det kom drengene også. med 110% gik de ind til alt og begyndte at spille fodbold og der var ikke gået lang tid så stod der ligepludselig 4-4 på måltavlen, desværre fik Ikast et lidt billigt straffe som det flot udnyttede.. vi valgte de sidste 7-10 minutter at smide alt frem og
Vi fik presset Ikast helt ned og havde et par kæmpe chancer som vi desværre ikke fik proppet ind.. vi taber desværre 5-4 men hold nu op drengene viste god moral i 2 halvleg..det var lige ved og næsten og naturligvis var drengene enormt
Skuffet efter kampen. Stor ros til drengene for at komme tilbage efter at have været helt nede! Vi må tage det gode spil i 2 halvleg med videre!

Vi manglede dog vores gode opbakning fra sidelinjen da vi havde fået oplyst af Ikast at kampen var lukket for tilskuer, derfor var det også lidt frustrerende da kampen gik igang var der ligepludselig 20-30 forældre fra