Menu

U12 piger: Flot 2. plads ved Lalandia Cup

image
03. marts 2019 kl. 20:09

U12 piger var i dag i kamp til Lalandia cup og første kamp var pigerne i et helt andet gear end Sdr. Felding her vandt de 5-0, anden kamp var mod Rask Mølle igen godt og rolig spil og her vandt de 3-1.

Så kom vi ud i en lang pause 7 kampe inden vi skulle spille mod Rif 1 her måtte vi sande at træerne ikke vokser ind i himlen, Rif 1 var gode både på bolden men også til at få os til at stresse når vi spillede rundt og vi tabte 0-3.

Sidste kamp i pulje var mod Bogense 2 og vi havde snakket om at vi skulle spille vores tempo og ikke stresse pg det resulterede i en lille 2-1 sejr og derved en 2. plads i puljen.

I semifinalen skulle vi møde Rif 2 som var blevet nummer 1 i deres pulje så igen en hård kamp mod en modstander hvor alle afleveringer bare havnede hvor de skulle, men vi stillede defensivt op og vandt nogle meget vigtige bolde og vandt en rigtig tæt kamp med 2-1.

Så ventede Rif 1 i finalen og vi aftalte igen at spille defensivt og spillede en stor kamp, nok det bedste vi har set til dato men måtte se os slået af et stærkt spillende Rif 1, så en flot 2. plads til pigerne som de også var godt tilfredse med.

Fantastisk spillet piger.

Luk