U12 piger: Pigerne kæmpede godt, men desværre ikke nok til en sejr.

13. september 2018 kl. 09:31

Tirsdag den 11/9 spillede u12 pigerne ude mod KLG og i første halvleg startede rigtig godt vi havde meget af spillet og kom til en del store chancer men desværre var skarpheden ikke god nok foran mål.

15 min inde i kampen kom KlG igennem til 1-0 og så gik det hurtig, nogle min efter 2-0 og så 3-0 så vi fik en ekstra spiller på banen men uden den ekstra spiller noget at gøre noget rykkede Karoline på sig og Bording reducerede til 3-1 som var stillingen ved pausen.

Anden halvleg var en tæt affære Bording pressede på, men var ikke så hurtig når vi så skulle hjem i gen som gjorde det svært for forsvaret det var mange gange 3 mod 4 eller 5 men mange gange fik de generobret bolden og vendt spillet.

KLG trak det længste strå i den kamp de scorede til 4-1 og vi fik igen en ekstra ind og denne gang blev det på miden det gjorde igen vi styrede spillet og med ca 10 min tilbage var det som om Karoline lige gik 3 gear op 4-2 og kort efter igen 4-3 det gik så godt at der også var muligheden for (4-4) men sådan skulle det ikke blive.

En rigtig godt kæmpet kamp af pigerne og slut resultat 4-3 næste kamp torsdag ude mod Sunds.