U12 piger: Sejr i første turneringskamp

17. april 2019 kl. 08:58

Tirsdag var u12 pigerne i kamp ude mod Sdr. Omme, første kamp i turneringen.

Første halvleg var en tæt spillede affære og vi lagde meget defensivt ud, da den normale forsvarslinje sad over idag.

Kampen bølgede frem og tilbage men til sidst var det Sofie N der med en find tåhyler skød den ind bag en stærk spillende målmand fra Sdr Omme, vi gik til Halvleg med en 1-0 føring.

Pigerne var positivt og var klar til at give den en skalle igen og 2. Halvleg startede meget som første, tæt spil der kunne gå begge veje lige ind til Sofie N igen næsten på samme måde skød endnu en tåhyler i det lange hjørne  og 2-0.

Senere var Katrine på spil igen som hun havde været mange gange i kampen. træner Klaus P. udtaler: er sikker på pigerne fra Sdr Omme nok har mareridt over Katrine der er her der og alle vegne, denne gang var hun i fuld fart ude fra siden med bolden presset hele vejen af piger næsten to hoveder større end hende, men kæmper sig hele vejen ind til målmanden desværre ender det med de støder sammen og målmanden må skiftes ud, hvor efter nok den bedste spiller fra Sdr Omme kommer på mål istedet for. Men også der klare hun det godt og tager flere forsøg, til sidst i kampen er det Anna der kommer til skud og for at afslutte godt er dette også en tåhyler. Nu skal det så siges de godt kan andre former for skud men jeg som træner har sagt, jeg er lige glad med hvordan de skyder mål bare den kommer ind.

Slut resultat 3-0 godt spillet piger og god påske til alle.