U13 drenge: Vanvittig kamp

06. maj 2019 kl. 08:32

U13 drengene i kamp mod Houlbjerg/Laurbjerg..(lørdag d. 4.maj)

En målrig affære.......
Vi var klar fra start og allerede efter 5 min. Scorede Christian Nielsen til 1-0..
De får desværre hurtigt udlignet og får på kort tid bragt sig foran 1-3..... Christian N. får til opgave at mandsopdække deres lynhurtige angriber som har scoret alle deres 3 mål, og det giver pote. Da 1. Halvleg er slut står der 3-3.
Vi starter rigtig godt ud i 2.halvleg og får os bragt foran med hele 5-3 efter bare 10 min.
Og så kom der lidt ro på scoringerne....
De får reduceret til 5-4. Og på trods af at de får udvist en spiller 15 min før tid, lykkedes det dem desværre at score 2 mål i undertal..
Men vi får et frispark 10-15 meter ude fra feltet, og den sætter Jesper G. Med et flot spark lige op i modsatte trekant og så står der 6-6.
Så får de et straffespark, som Mette redder.
Men med 2 min. tilbage får de desværre scoret til 6-7.
Alt i alt en meget målrig og spændende kamp. Men hvor vi desværre går fuldstændig ned på idéer, kondi og koncentration midt i 2. Halvleg.
Vi skal blive bedre til at spille bolden rundt i egne rækker når vi kommer foran, og bruge tiden...