U13 piger: Piger fik uafgjort mod topholdet

20. september 2019 kl. 10:58

Torsdag spillede u13 hjemme mod Sunds, som vi sidste gang tabte 0-3 til og de ligger nummer 1 i puljen.

I dag skulle piben ha en anden lyd og inden kampen snakkede vi om, at holde mere på bolden og spille den mere rundt og de gjorde det sku

De første 10 til 15 min havde vi alt spil og mange skud på mål, men igen manglede vi lige det sidste.

Lige pludselig ud af ingenting fik Sunds et kontra angreb, hvor vi i første omgang får bolden pillet fra dem, men vi får den ikke sparket væk og desværre fører det til Sunds første mål. Rimelig hurtig efter kommer Bording igen frem og Sofie N fik skudt bolden ind fra en meget skarp vinkel, hvor hun næsten stod på baglinjen og skyder den ind forbi målmanden 1-1. Hele kampen er en tæt affære, men kort før pausen komme Sunds foran med 1-2 og i pausen har vi som træner ikke andet end ros til pigerne, da de har spillet noget af det bedste bold vi har set fra dem i efteråret.

2. halvleg går i gang og pigerne kommer godt fra start igen og de presser Sunds godt og inden længe giver det også pote, da Mira står midt mellem feltet og midten, hvor hun sparker et flot højt skud som dykker lige ind under overlæggeren og målmanden kan ikke gøre noget 2-2 og Mira er derved den 3 piger på holdet der har lavet præcis samme type mål, de andre er Sofie N. og Hailey her i efteråret.

Kampen sluttede 2-2 en rigtig god kamp, dejlig vi er kommet mere med her til sidst, så vi får disse tætte kampe.