Menu

U15 drenge: Flot kamp af U15 drenge – men det var desværre ikke nok

image
10. september 2018 kl. 08:21

Bordings U15 drenge spillede lørdag mod AIF/KKIK, som ligger på 2. pladsen i rækken. Bording spiller en rigtig flot 1. halvleg, nok det bedste de har spillet i dette efterår. Desværre scorer modstanderne to gange på dødbolde, først til 0-1 efter et hjørnespark, og senere til 0-2 efter et frispark. Det var ikke fortjent, men sådan er det sommetider i fodbold. Bording fortsætter det flotte spil, og selvom holdet bliver ramt af en skade til Daniel i det bagerste forsvar, og må ændre på holdet, så fortsætter de med godt sammenhængende spil. Et kvarters tid før pausen kommer reduceringen endelig. Efter flere gode afleveringer ender bolden hos Sofus, som scorer sikkert til 1-2. I slutfasen af første halvleg spiller Victor Sofus midt på modstandernes banehalvdel. Sofus vælger en afslutning langt udefra, men må desværre se sit flotte langskud prelle af mod stolpen. Bording går til pausen bagud 1-2.

I anden halvleg starter Bording igen bedst, og efter flot opspil i højre side ender bolden hos Anders, som sikkert scorer ved den fjerneste stolpe. Midt i anden halvleg begynder Bording måske at løbe lidt tør for kræfter, i hvert fald begynder AIF/KKIK at overtage mere af spillet. Efter en solotur fra egen halvdel, afsluttet med et flot langskud, scorer AIF/KKIK til 2-3. I slutfasen satser Bording for at få udlignet, men det resulterer desværre i endnu en scoring til modstanderne, så Bording ender med at tabe kampen 2-4.

En flot kamp af Bording holdet, men vi får desværre ikke scoret på vores chancer, og får ikke dækket ordentligt op ved modstandernes dødbolde. Det skal gå ud over Herning KFUM i næste weekend, hvor vi vil have en sejr.

Til slut vil træneren gerne rose for det store fremmøde der er til træning i øjeblikket, det er fedt når næsten alle drenge bakker op om træningen.

Fidusen gik fortjent til Victor Møller med 6 stemmer. Victor spillede en flot kamp, og havde mange chancegivende afleveringer i løbet af kampen