Menu

U15 Drenge: To storsejre til Bording

image Billedet er taget efter kampen mod Sunds.
23. september 2018 kl. 09:29

Bordings U15 drenge spillede lørdag den 15/9 mod Herning KFUM, som havde vundet det første opgør i Bording med 5-3 – så Bording havde revanche tilgode. Bording drengene var klar fra kampens start, og spillede første halvleg på et niveau over det vi har set indtil nu i denne sæson. Herning kom til at løbe forgæves i Bordings bandespil, og var tydeligvis frustreret. Magnus scorer til 1-0 efter et gennembrud i venstre side. Det bliver 2-0 efter bandespil mellem Magnus og Jacob, som slutter med at Jacob bliver nedlagt i feltet og får straffespark – som Victor scorer sikkert på. Senere scorer Magnus yderligere 1 gang og Victor yderligere 2 gange, så resultatet ved pausen er hele 5-0.
Bording spiller hele 2. halvleg i undertal, men spiller stadig bolden fornuftigt rundt, og skaber flere store målchancer. Det var ikke en kamp hvor Gustav havde meget at se til, men på de få store chancer Herning havde, der viste han storspil i målet. Herning havde et frispark, som Gustav nåede helt ude ved den ene målstolpe. Gustav havde også en klasseredning, på en friløber til Herning.
Målscorer: Victor 3 og Magnus 2
Fidusen gik til Gustav med 5 stemmer, Martin fik 3 stemmer.

Lørdag den 22/9 tog Bording imod Sunds på hjemmebanen Gipo Arena. Bording har ikke mødt Sunds de sidste par år, og havde derfor ikke meget kendskab til modstanderen. Lad mig slå fast med det samme, at der aldrig kom meget spænding i denne kamp - Bording var klart bedst. Sunds var gode til at trække offside, og Bording løb flere gange i offside fælden, i kampens start. Men det gav Bording flere friløbere, når vi holdt os på den rigtige side af offside grænsen. Bording spillede igen en god kamp, og førte hele 5-0 ved pausen. I anden halvleg var det stadig Bording der havde Bolden mest, og fortsatte med at skabe mange store chancer. Bording scorede yderligere 5 gange i anden halvleg, men det bliver også til et par scoringer til Sunds, og slutresultatet bliver 10-2 til Bording. Bording spiller rigtig god fodbold i øjeblikket, og både spillere og træner synes det er ærgerligt – at der er mere end 14 dage til næste kamp. Næste kamp bliver en meget vanskelig opgave, her skal vi møde FC Silkeborg, som har vundet alle sine første 5 kampe.
Målscorer: Victor 3, Jon 2, Jacob, Asger, Mathias, Anders og Mads med hver 1.
Fidusen gik til Victor med 5 stemmer, Mathias fik 3 stemmer.