Serie 5,1: Sejr på hjemmebane

18. januar 2022 kl. 09:00
Vinder sikkert med 5-2 over Skjern

Mandag aften spillede Serie 5,1 hjemme mod Skjern, og det blev en kamp hvor der ikke var så meget tempo på. Det var som om spillerne ikke var der fra start og spillet foregik i meget lavt tempo. Men også en mærkelig optakt, da dommeren ikke kom og vi måtte selv til at dømme kampen.

Vi starter kampen dårlig og Skjern bringer sig foran med 1-0 allerede efter 6 min, og det burde vække holdet. Vi fik dog også udlignet ved Kasper 3 min senere og da Nichlas scorer til 2-1 efter et kvarter tror alle det bliver nemt. Samuel scorer til 3-1, men blot et halv minut senere scorer Skjern til 3-2, da vi stadig fejrer målet til 3-1.

3-2 er stillingen ved pausen og vi snakker om at vi bare skal spille bolden istedet for at drible, så vil vi vinde kampen sikkert. Der skiftes også 3 spillere.

2. halvleg bliver meget bedre, bolden spilles rundt og Skjern løber hele tiden efter bolden og vi kører dem trætte. Benjamin scorer 2 mål og vi vinder kampen sikkert med 5-2, men vi brænder alt for meget. Det skal gøres så fint istedet for at få bolden puttet ind, så vi må på træningsbanen, så vi kan blive noget mere kynisk.

En udmærket vinterkamp, hvor man godt kan se der er lang vej til topformen, men sådan skal det jo også være pt.