Menu

Forventninger til forårssæsonen 2015

08. januar 2015 kl. 10:46
De fleste vil nok tænke tilbage på en 2014 sæson for herre senior, hvor Bording IF næsten havde knækket koden til en oprykning til serie 2. Der var en velsmurt spillertrup, den rigtige indstilling, vilje og en fantastisk opbakning på lægterne og det resulterede da også i mange flotte sejre.

Mange husker kampen på Invita Arene, hvor Ian i overtiden sikrede sejren til BIF over rivalerne fra Ikast FS. Der går rygter om at holdleder Poul Potter lod en enkel tåre trille i øjeblikket, en ting der ellers kun er set tilbage i 1999 da de røde djævle ??stjal?? CHL trofæet fra Bayern München.  Men på trods af at oprykningen glippede så spillede Bording drengene en flot sæson, og kan på mange måder være tilfredse med præstationen.

Puljen for den kommende sæson er trukket for Bording IF, og det ser rigtigt spændende ud.                                   Der er flere af holdene som Bording tidligere har kæmpet med, bla Videbæk, KLG, Hammerum og Eif/NSG, men der er også kommet nye til i form af Herning KFUM og Karup/kølvrå 07. Sidstnævnte er nedrykkere fra serie 2 og skulle eftersignende være berygtet for at kunne samle en flot fanskare til deres hjemmekampe, så der skal nok blive kamp om pointene i den kommende sæson. Jeg håber at vi kan tage de mange positive ting fra 2014 med over i den nye sæson.                                           

Jørn Jensen og Co har i hvert fald lovet at så længe folk bliver ved med at komme ned og støtte op om klubben, så vil de gerne komme med nye tiltag. Der er allerede lavet en del for den nye sæson, så det bliver på mange måder en spændende sæson vi går i møde.

Allerede tirsdag den 13 januar kl:19:00 starter vi op med let opvarmning, og så ellers en omgang hyggebold alt efter hvor mange der møder op. Det er planen at den ugentlig træning skal bruges til ren hygge, så vi forhåbentlig undgår skader inden den rigtige træning går i gang. Jeg håber at så mange som muligt vil møde op, så vi kan få en god aften og få spillet en masse bold.