Menu

U15 drenge: Sølvmedaljer til drengene

image
01. februar 2020 kl. 09:36

Fredag den 31. januar var Bordings U15 drenge til stævne i Løgstrup. Der var 5 hold i de indledende puljer, og da der kun var et slutspil, var det kun nr. 1 og 2 i puljerne der gik videre til semifinalerne. Bording startede rigtig godt, og med sejre i de første 3 kampe, lignede de et hold der er på vej i semifinalen. Men da Bording tabte den sidste puljekamp, slutter det med tre hold på 9 point, og det hele skulle afgøres på målscore. Bording sluttede som nr. 2 i puljen med et måls bedre målscore end ”Mors Drenge”, som blev nr. 3 i puljen. I semifinalen skulle Bording møde hjemmeholdet Løgstrup, som blev vinderen af den anden pulje. Her spillede Bording op til sit allerbedste, alt lykkedes, og Bording vandt kampen sikkert med hele 6-1.

I finalen startede Bording igen godt, og bragte sig hurtigt foran 2-0. Modstanderen ”Team Wals” kom godt igen og fik udlignet til 2-2. Bording kom foran 3-2, og havde også et par gode chancer for at score til 4-2, men 20 sec. før tid udlignede ”Team Wals”. I den forlængede spilletid skulle Bording starte med bolden, og havde også et par gode chancer for at afgøre kampen, men desværre endte det med scoring af ”Team Walls”. Et bittert nederlag, da Bording var foran i næsten hele kampen.

Sidste fredag blev det til sølvmedaljer i Lemvig, efter et finalenederlag på 3-2.

 

Holdet ”Sills Flügger Drenge” består af Sofus, Oliver, Magnus, Jon og Jacob.

 

Næste stævne bliver den 15. februar i Hadsten, hvor vi skal spille på 8-mands mål, der må være 5 mand på banen, og målmanden må tage med hænder. Det er et stævne vi har været med til de sidste par år, og det plejer at være ret sjovt, at prøve en anderledes form for indendørs fodbold.