Menu

Hørt over hækken

09. januar 2015 kl. 12:44
Der vil komme løbende opdateringer når der igen er liv i rygtebørsen,så følg med her på siden. Hører du noget over hækken, så send det til os, så vi ikke går glip af noget.

Der går rygter på Crazy Daisy at den danse/løbe-stærke Lasse Knøs, der desværre har været meget skadet er gået i skarp træning efter juleperioden og har lovet at han minimum score 5 mål i den kommende sæson. I samme ombæring kom det frem at holdets hårdkæmpende islænding Christoffer Halfindsson Knudsen har sat det som mål, at spille en hel sæson uden at modtage et eneste kort.

Ydereligere nævnes det i flæng at Holdleder Poul Potter har fået den store pung af Cheftræner Jakob Juhl med på en ukendt udenlandsrejse for at høste en ny hurtigløber i Jonas Bo?s fravær. Skulle dette ikke lykkes så er det heldigt at Bording if har den altid trafsikre straffesparksskytte Anders Poulsen.

Han kan dog desværre komme i problemer da Ronni Borg, der ene og alene har stået for 99 % af de tilkæmpede/filmede straffespark har lovet at 2015 byder på nye takter fra hans side, og at man har set ham filme sig til sit sidste straffe. Udmeldingen kommer lige efter at UEFA netop havde kåret Arjen Robben som vinder af den fornemme ??Stunt?? pris, og Borgen desværre må tage til takke med en 2 plads.