U12 drenge: Uafgjort mod Ikast

20. august 2020 kl. 08:38
Ikast udlignede i sidste minut.

U12 drengene spillede her til aften kamp på hjemmebane mod Ikast FC.
Kampen ret godt, vi fik spillet bolden rigtigt godt, gode afleveringer, dette endte også med et godt indlæg fra Gustav, som Buus tog til sig og afsluttede🙌🙌⚽⚽ , herefter havde vi rigtig mange gode chancer, men desværre ikke flere mål i første halvleg.
Anden halvleg, kom vi også godt igang, mange chancer igen, men bolden ville ikke i mål🤔🤔 pludselig så Lucas chancen, og endelig kunne vi sige 2-0 dette troede vi også ville blive resultatet, men nej Ikast får et friløb, hvor vores forsvar ikke lige var på plads, og så stod der, 2-1.
I sidste minut, bliver der dømt straffespark til Ikast, den chance udnytter de, og så bliver dagens resultat desværre 2-2 efter en rigtig god kamp, som helt klart var bordings.