Sejr i første træningskamp (1)

03. august 2019 kl. 19:28

Lørdag spillede senior afdeling deres første træningskamp her efter ferien, og det var et blandet serie 2/4 hold som var oppe mod Herning IK's serie 3 med lidt afbud.

Det er Hernings 3. kamp på en uge, men det kunne man ikke se, da der var klasse forskel på de 2 hold.

Vi havde 3 ting som var vigtig for os i kampen, få nogle meter i benene, spille bolden op nedefra og holde bredde på spillet. Det lykkedes til fulde og vi fik spillet en god gang fodbold. Herning fik virkelig lov og løbe meget efter bolden og det kunne ses til slut i kampen.

Vi kommer foran midt i 1. halvleg da P spilles fri i feltet og scorer sikkert med det kolde venstre ben. Inden pause banker Møllering bolden ind i trekanter til fortjent 2-0 føring. Herning blev holdt helt væk fra chancer, vi stod godt på bane.

2. halvleg starter vi ikke så godt og Herning får lov til at scorer til 1-2 og igen spænding i kampen, ikke helt fortjent.

Men midtvejs i halvlegen er Hernings kræfter brugt op og vi havde nemt ved at spille bolden og Lynge fik scoret 2 gange inden dommeren fløjtede af og vi fik en fortjent 4-1 på Gipo Arena.

Stor ros til hele holdet for en taktisk klog spillet kamp, så det tegner godt for fremtiden.

Næste gang herrerne skal i kamp er på mandag hvor serie 2 med mange afbud skal møde Dronningborg som nedrykket fra jyllandsserien, så det bliver nok en stor mundfuldt, men lad os nu se om vores enorm bredde ikke kan slå til.