Menu

Serie 6: Kom godt fra start

image
14. august 2019 kl. 08:37

Serie 6 spillede deres første kamp i efteråret tirsdag aften i Funder og kom godt fra land med en måske lidt heldig 1-0 sejr.

Det blev en taktisk affære hvor Bording spillerne afventede meget fornuftigt Funder spillerne og i 1. halvleg kom Funder kun til 1 chance. Bording havde et par store chancer inden Martin Østergård i sin debutkamp som senior scorede til en fortjent 1-0 føring, som holdt til pausen.

I 2. halvleg startede Bording bedst men kræfterne slap op midtvejs og Funder pressede på for en udligning. Kenn gjorde comeback i Bording målet og stod en god kamp, men i denne halvleg skulle vi være glade ved Michael og Claus i midterforsvaret, da de ryddede godt op. Funder pressede voldsomt på de sidste 20 min men Bording holdt stand og vandt 1-0.

Næste kamp er allerede næste tirsdag hvor vi hjemme på Gipo Arena møder Ikast FC.

Kampens spiller blev Claus Jensen, som spillede en rigtig god kamp.