Serie 6: Uafgjort i lokalopgør

21. august 2019 kl. 08:23

Tirsdag aften spillede serie første hjemmekamp og det var lokalrivalerne fra Ikast FC der kom på besøg.

Det blev ikke en god kamp, da det blev en kamp med mange lange bolde, intet spil på midten af banen og uden de helt store målchancer.

Største chance i 1. halvleg var i sidste minut da Ikast havde en kæmpe chance som Kenn måtte ud i en stor redning for at holde ude af målet. 0-0 ved pausen.

Det blev ikke bedre i 2. halvleg, dog kom der lidt flere chancer efterhånden som spillerne blev trætte, men vi skulle helt hen til det 83 minut før første mål, da Martin igen scorede og bragte Bording foran med 1-0. Desværre holdt føringen ikke, da Ikast fik lagt et stort pres på Bording og i sidste minut udlignede Ikast til 1-1 og de var også tæt på at tage alle 3 point med hjem i overtiden, men kampen sluttede 1-1.

Kampens spiller blev suverænt Claus Jensen.