3 hold i kamp gav 1 sejr og 2 nederlag

17. juni 2020 kl. 09:32
Se målene fra serie 5 kampen

44 spillere var tirsdag aften i kamp, altså 3 hold men desværre var der kun 1 hold der vandt.

Serie 2 spillede pokalkamp i Ans mod deres serie 3 hold og det blev en storsejr på hele 9-2 efter 2-1 ved pausen. I 2. halvleg så man forskel på spillere der er i træning og nogen der ikke er, det var spil til et mål. I næste runde kommer serie 2 holdet fra Lemming på besøg.

2-9 Rask
Serie 5 spillede hjemme mod Hammerum, som vi fandt ud af var det gamle Isenvad hold med ene Rumænere på holdet, et meget stærkt hold. Bording drengene tabte kampen med 4-1 men var ellers med indtil der manglede 20 min, så scorede Hammerum 3 mål.
Målscorer for Bording var Peter Nielsen.
Serie 6 spillede også hjemme mod Karstoft som vi altid har det svært mod, det fik vi også denne gang, hvor Karstoft tog hjem med en 3-1 sejr, helt fortjent var det måske ikke, men når vi ikke kan scorer på de kæmpe chancer vi har, samt 3 stolpe skud, så kan man ikke vinde fodboldkampe.
Målscorer for Bording var Martin Østergård, som bragte Bording foran med 1-0.