Nederlag til serie 2, sejr til serie 5/6.

11. marts 2020 kl. 11:18

Tirsdag aften var 2 senior hold i kamp serie 2 i Ikast og serie 5/6 hjemme mod Funder.

Bording serie 2 spillede igår sin femte træningskamp mod Ikast  FS serie 1. Cheftræner Lars Dahl havde håbet på sejr da de fire første trænings kampe alle er endt med nederlag. Til dagens kamp kunne Lars Dahl for første gang stille i stærkeste opstilling. AP, Hagelskær, Vendelbo, Mathias Pedersen og Laurits Lynge som de meste markante profiler. Bording startede godt med gejst og vilje men det rækkede ikke mod et velspillende og stærkt Ikast hold. Ikast løb Bording over ende og førte ved halvleg 5-0. 2 halvleg sendte begge hold en del nye spillere på banen og det lykkedes Bording at begrænse nederlaget til 5-o. Flot 2 halvleg af de nye unge spillere. Næste træningskamp er søndag 15-3 hvor vi møder Lemming serie 2 på hjemme bane for første gang så mon ikke vi henter den første sejr her.

Serie 5/6 spillede en rigtig god kamp mod en stærk modstander fra Funder. Der blev gået til den i hele kampen, og dommeren var kommet på en opgave, men klarede det godt. Det blev en meget jævnbyrdig kamp, som Bording drengene vandt med 1-0 på mål af Martin Østergaard efter 21 min. Men dejligt at se som der blev kæmpet hele kampen, sådan skal det være, så venter der mange point. Næste gang holdet skal spille er næste tirsdag hjemme mod Herning KFUM serie 5 hold.