Serie 5: Sidste hjemmekamp i år sluttede uafgjort

17. oktober 2020 kl. 10:43
Spillede 1-1 mod Virklund

Fredag aften spillede serie 5 hjemme mod Virklund, som kun var 9 spillere fra start, men blev dog 11 i 2. halvleg.

Virklund kunne med en sejr stadig nå oprykningen, men sådan blev det ikke, så vi kan ønske Ry tillykke med oprykningen til serie 4.

Kampen mod Virklund startede mærkeligt, da Bording spillerne så de kun var 9, skete der noget og Bording drengene troede det ville blive nemt, og spillede i et meget lavt tempo og kæmpede slet ikke. det betød også at Virklund trods kun 9 mand var bedst i hele 1. halvleg som de også fortjent vandt med 1-0.

I pausen blev der snakket med høj stemme, at nu måtte de begynde at kæmpe og det hjalp lidt.

2. halvleg var kræfterne ved at være brugt op hos Virklund og Bording overtog spillet uden det dog var godt, blev først godt da dommeren lidt uretfærdig giver os en udvisning, det var som om at det fik drengene til at kæmpe, og nu var Virklund jo også blevet fuldtalligt. Da så Mads udligner efter 69 min iøvrigt fuldt fortjent, er der kun et hold på banen og det er de blå. Får også scoret en gang mere efter hjørne, men dommeren dømmer frispark til målmanden, som tydeligt taber bolden.

Så det bliver ved 1-1, ja det var ikke godt hele vejen igennem, men det må gå ud over Gødvad i sidste kamp på lørdag.