Serie 4: Endnu en sejr

26. september 2021 kl. 08:58
Tog til Brande og vandt 2-0

Serie 4 er ved at sætte en stime sammen, 3. kamp i træk hvor det gav 3 point. Lørdag eftermiddag drog drengene til Brande for at få 3 point med hjem, men mange afbud gjorde at det kunne blive svært. Men gutterne spillede årets bedste kamp, spillet flød og Brande løb efter bolden hele tiden, eneste minus var de mange brændte chancer.

Vi kom foran 1-0 allerede efter 5 min, da Peter scorede efter indlæg fra højre side, som målmanden gik helt forkert af. 1. halvleg styrede vi spillet, men Brande var farlige på kontra, især deres højre side havde vi problemer med, dog uden at de tilspillede sig de helt store chancer, derimod havde vi et par stykker som burde have givet mål.

1-0 til os ved pausen og vi snakkede om at nu skulle vi ikke lave fejl eller begynde at drible, for det var den eneste måde de kunne scorer på og så skulle vi bare få scoret på vores chancer.

2. halvleg havde vi fuldstændigt styr på og Brande kommer ikke til nogle chancer og vi havde vel 4 100% som vi brude have scoret på, men ført 10 min før tid kommer mål nr. 2, da simon spilles fri og scorer sikkert og derfra kører vi stille og roligt sejren i hus.

Dermed 3. sejr i træk og vi er ved at trække væk fra bunden, så det giver lidt ro. Bedste kamp af holdet i år, ros til alle og med den indsats og vilje venter der flere point.

kmapens spiller blev fortjent Jonas Bertram der spillede årets bedste kamp.

Allerede på torsdag er næste kamp igen på udebane mod Ikast FC.