Serie 4: Nederlag i første kamp

10. august 2021 kl. 08:42
Tabte til nedrykkerne fra Tjørring

Så kom vi igang med turneringen med første kamp i Tjørring mod nedrykkerne, så en svær kamp at starte med, men vi vidste jo også godt at de ikke træner, så vi håbede vi kunne løbe dem ned.

Det lykkedes også til dels, men vi kunne ikke scorer på vores chancer og så lukkede vi 2 dumme mål ind, så vi desværre tabte med 2-1. Det blev en rodet kamp, da Tjørring levede meget på kontra angreb, det var de så også gode til og de var også gode til at spille uden om vores pres.

Tjørring kommer bedst fra start og har et par store chancer, som P i målet klarer i flot stil. Men efter 20 min dummer vi os og Tjørring får scoret til 1-0. Derefter overtager vi spillet og har chancer for at udligne, men det lykkedes desværre ikke og pause stillingen 1-0 til Tjørring.

2. halvleg bliver meget hvor Tjørring står i forsvaret og slår nogle farlige kontra, men os der styrer spillet. Da Tjørring så kommer på 2-0 efter 58 min stiller de sig endnu længere tilbage og vi presser og presser, Tjørring får i den periode mange chancer for 3-0 da vi satser det hele. 16 min før tid kommer vi fortjent på 2-1 da kampens spiller Tommy Hansen scorer et af sine få mål. Resten af kampen er spil til 1 mål, men desværre får vi den ikke ind i nettet og Tjørring vinder 2-1.

Kampens spiller blev Tommy Hansen, men stor ros til hele holdet for at vise gejst og vilje, vi må op på hesten igen, allerede på lørdag er næste kamp, Hvor endnu et nedrykker hold kommer på besøg på Gipo Arena, nemlig Brande IF.