Serie 4: Nederlag på hjemmebane

30. august 2021 kl. 08:57
Tabte med 2-0 til FodboldHoldet Herning

Holdet har stadig ikke vundet og det skulle ændres mod FHH, men desværre kom der en masse afbud og kn 5 spillere fra sidste kamp, så det var op af bakke inden kampen, men trods alle de afbud kunne vi stille et stærkt hold, dog kun med 12 spillere.

Vi får startet kampen lidt skidt og FHH får et par chancer i starten, men derefter holder vi dem også fra chancer og vi selv tilspiller os nogle stk dog ikke de helt store. Vi har et hav af hjørnespark, og en af dem burde vi have puttet ind, men vi står bare og kigger. Efter 33 min smutter en FHH spiller igennem på midten og scorer sikkert til ja lidt ufortjent 0-1.

I pausen var vi enige om at fortsætte og ikke lade os gå på af FHH spillede hårdt, ja meget hårdt og dommeren tillod det.

Vi får værst tænkelig start på 2. halvleg da FHH får et frispark lige udenfor feltet, som de scorer på og 0-2. Vi forsætter og har det svært ved det hårde spil og kommer dog også frem til chancer, og vi burde måke have haft et straffespark da en FHH spiller ligger vandret igennem feltet og klarer et skud. Vi rokerer lidt rundt på holdet for at se om det kan give os noget, men vi kommer ikke til det helt store og FHH vinder kampen 2-0 og dermed ligger vi på sidstepladsen.

Nu håber vi snart vi er ovre alle de afbud, så vi kan stille med samme hold nogle kampe i træk, men desværre allerede nu er der 5 afbud til næste kamp.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev Anders Poulsen.