Serie 4: Så kom sejren (1)

12. september 2021 kl. 08:26
Herning IK sendt hjem med et 7-2 nederlag

Holdet havde før kampen endnu ikke vundet og lå sidst med kun 3 point, så der skulle tl at point på tavlen. Sidste kamp var årets dårligste kamp så der skulle virkelig en hel andet indstilling til, hvis der skulle point på tavlen. Og det må man sige der var fra start, et helt andet Bording hold der kom på banen, der var ild i øjnene på spillerne.

Kampen startede også godt vi allerede efter 11 kommer foran med 1-0 ved Simon, men som vi har gjort før lukker vi modstander ind i kampen blot 2 min senere, da HIK udligner og alerede minutet efter bringer sig foran med 2-1 tænkte alle, så går det som det plejer. Men vi har jo vidst før at vi kan komme tilbage i kampene og det skete også igen. Efter 21 min udligner Jannick til 2-2 og fra det øjeblik var der kun et hold på banen nemlig de blå. Inden pusen havde først Simon og kort før pausen Morten scoret, så vi ved pausen førte fortjent med 4-2.

I pausen snakkede vi om, at vi skulle være hurtige hjemme på kontra, da det var det eneste HIK var farlige på, samt vi skulle få afsluttet vores angreb.

Og i denne kamp fulgte drengene taktikken og vi holdt HIK fra chancer i 2. halvleg, ja Nicklas i vores mål rørte knap nok bolden i 2. halvleg. Simon scorer 2 gange mere og Samuel en enkelt gang så vi vinder kampen med 7-2. Årets bedste kamp så nu skal vi bare fortsætte de gode takter for selv med en sejr ligger vi stadig sidst.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev suverænt og fortjent vores topscorer Simon Nissen.