Serie 4: Så kom sejren

31. maj 2021 kl. 09:26
Vandt med 3-0 i Resenbro

På en meget varm søndag eftermiddag var der lagt op til en vigtig kamp på Resenbro stadion, en kamp om at komme over nedrykningsstregen.

Vi var taget til Resenbro for at få 3 point og komme lidt væk fra stregen, så det var nogle fokuseret Bording spiller der gik på banen. Resenbro er et ungt hold som vil frem af banen og det skulle vi se om vi kunne stå imod og så se om vi ikke kunne slå kontra, da de har mange spillere fremme. Vi starter kampen lidt nervøs og kunne allerede efter 2 min været kommet bagud, men Nichlas får taklet i sidste øjeblik og så var vi advaret. Vi spiller os ind i kampen stille og roligt og efter 15 min kommer vi foran ved topscorer Samuel og så har vi allerede et resultat vi kan bruge. Så skal vi bare stå imod deres angreb, hvor de kommer med mange spillere, så vigtig vi tænker os om. Resenbro tilspiller sig et par chancer i løbet af 1. halvleg, men vi står gost på banen  så de har det svært.

I pausen er vi enige om at fortsætte med koncentreret spil og vi skal ikke satse noget, vi har jo det resultat vi gerne vil have, og vi skal nok få chancer i 2. halvleg.

Vi starter 2. halvleg godt og efter 51 min kommer vi på 2-0, da Kenneth scorer efter hjørnespark og det giver endnu mere ro, men Resenbro er farlige når de kommer frem af banen, men vi har virkelig muligheder for at slå kontra, bare vi kan holde dem fra chancer. Resenbro får et par muligheder men Nicklas tager alt i målet og da vi på en kontra scorer til 3-0 ved Mads er sejren hjemme. Men vi har ikke været så gode til at koncentrerer os i de sidste minutter og det er da også ved at gå galt et par gange i de sidste 10 min, da vi forærer dem et par gigant chancer, men vi holder 0 for første gang i år.

En fuld fortjent sejr, taktikken fuldt til punkt og prikke og vi er klar til næste kamp.

Kampens spiller blev fortjent Nichlas der spillede en flot kamp i forsvaret.