Serie 4: Spillede igen uafgjort (1)

24. august 2021 kl. 06:45
Spillede 4-4 i Videbæk

Mandag aften skulle vi igen møde et nedrykker hold for 3. gang, denne gang på udebane mod Videbæk på deres dejlige stadion.

Vi starter kampen godt og styrer spillet, dog har vi igen problemer med kontra, vores tilbageløb er stadig ikke okay. Efter 20 min bringer Simon os foran da han spilles fri og lopper bolden over den fremstormende målmand. Efter en halv time er Simon igen på pletten, da han banker bolden ind ved den nærmeste stolpe og vi har et par chancer mere, dog uden at få scoret. Videbæk har kun haft en enkelt chance, men Nicklas klarer i målet. Efter 20 min fik vi desværre Kasper skadet, ligner en længere pause til han. Lige før pausen får Videbæk frispark ude i den ene side og de sparker bolden mod bagerste stolpe og går direkte ind.

I pausen snakker vi om det ser fint ud og vi skal bare fortsætte, dog ændrer vi på et par pladser for at dæmme op for deres venstre side, ikke en god ide.

Videbæk kommer ud til 2. halvleg med meget mere fysisk og der kan vi slet ikke være med. Vi bliver fysisk spillet ud af banen den første halve time af 2. halvleg og Videbæk scorer i den periode 3 mål og bringer sig dermed foran med 4-2. Vi får ikke nogle frispark og det frustrerer spillerne, vi bliver holdt hele tiden men fordi de er fysisk stærkere end os. Ide sidste 10 min får vi pludselig alle små frispark og da Simon 2 min før tid scorer til 3-4 direkte på frispark øjner vi chancen. Videbæk har trukket sig helt tilbage og trækker tiden meget, så vi er helt inde i det 3. min overtid, da vi får et frispark lige udenfor feltet og den skal Simon jo sparke og sparker den i nettet til 4-4, flot kommet igen.

Kampens spiller blev Simon N med 12 stemmer, fuldt fortjent.