Serie 4: Spillede uafgjort mod Brande

15. august 2021 kl. 09:47
Kampen sluttede 2-2

Lørdag eftermiddag spillede serie 4 første hjemmekamp og der ksulle point på tavlen efter den lidt trælse nederlag mod Tjørring, men endnu et nedrykkerhold, så det ville bliver svært.

Kampen startede meget jævnbyrdig uden de helt store chancer, men efter 12 min bringer Brande sig foran 1-0, da vi ikke lige er på tæerne efter et indkast midt på banen. Efter målet hænger vi lidt bagefter, men kommer godt igen og udligner til 1-1 efter 22 min ved debutanten Jonas Bertram. Resten af halvlegen foregår meget spil midt på banen og vi føler vi har styr på spillet, dog igen kontra angreb har vi det svært imod.

I pausen er vi enige om at fortsætte måske med lidt mere gejst når vi presser, alle skal være med.

2. halvleg er vi klar bedst og styrer spillet, men igen Brande er farlige på kontraer, men kommer de fri klarer Nicklas flot i målet. Da vi 8 min før tid kommer på 2-1 ved Simon Nissen ser vi 3 point i horisonten, nu skal den bare køres hjem, men men men vi dummer os i sidste minut da vi selv spiller en Brande spiller helt fri, som har let ved at udligne til 2-2. Ærgeligt da vi havde brande i sækken og de havde faktisk opgivet, men det med at lukke kampene har vi det svært ved. Kampen slutter 2-2 og vi smed 2 point væk.

Vi må op på hesten igen, allerede kamp igen onsdag hjemme mod Ikast.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev fortjent Lasse Henriksen.