Serie 4: Stort nederlag mod topholdet

10. oktober 2021 kl. 12:54

Lørdag eftermiddag skulle serie 4 møde topholdet fra Videbæk og vi vidste på forhånd det ville blive en svær kamp.

Vi havde lavet en lidt defensiv taktik og ville virkelig gerne udfordre Videbæk på ting som vi lærte i første kamp mod dem. Vi vidste de var fysiske stærke og ville gå med på vognen, som lykkedes til fulde i første halvleg, hvor vi også kommer foran med 1-0 efter 20 min på et flot gennemspillet angreb som Juul afsluttet sikkert til 1-0. Resten af halvlegen står vi rigtig godt på banen og Videbæk bliver mere og mere frustreret og det var lige som vi aftalte, ja de begynde at skændes, men desværre i overtiden af 1. halvleg udligner Videbæk, så lidt øv.

I pausen var vi stolte, havde virkelig spillet godt, fuldt taktikken og vores modstander var meget frustreret. Så vi ville fortsætte 2. halvleg og se om vi kunne holde kampen ud.

Desværre starter 2. halvleg med dommeren i fokus, en ikke særlig hårdt spillet kamp giver pludselig et gult kort til os, ja det var Triers første frispark, og da dommeren så vælger at giver Lasse et gult kort blot 2 min senere, så faldt vores korthus helt sammen og Videbæk lavede 3 mål i overtal var den kamp afgjort. Vi gav helt op og tabte med hele 8-1 og efter 1. halvleg så det ikke sådan ud.

Men vi må videre, skal have 4 point i de sidste 3 kampe for at undgå nedrykning.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev fortjent anfører Juul.