Serie 4: Uafgjort i lokalopgør

19. august 2021 kl. 08:42
Kampen mod Ikast FC sluttede 3-3

Onsdag aften lagde Gipo Arena grønsvær til et vaskeægte lokalopgør mod Ikast FC, som er nyoprykket fra serie 5 men et klassehold. Et hold der ikke rigtig træner og det kunne også ses i de sidste 20 min.

Kampen startede meget taktisk hvor ingen af holdene rigtig ville noget, men efter 10 min kommer Ikast foran, men allerede 5 min senere udligner vi til 1-1 på et flot mål af Morten K. Efter målet har vi et par store chancer og et skud på overlæggeren, samt et mål der bliver underkendt pga frispark til målmanden. 1-1 ved pausen.

2. halvleg starter i et voldsomt regnvejr og starter med en chancer til Ikast men derefter overtager vi spillet. Har 2 store chancer som bliver brændt, samt et skud på overlæggeren igen. Efter 8 min har vi en friløber som bliver misbrugt og Ikast løber op i den anden ende og scorer på et flot langskud og da Ikast bringer sig på 3-1 synes kampen tabt. Meget ufortjent men det gælder om at scorer når man har chancen og det gør Ikast. Vi kæmper videre og kræfterne er ved at slippe op for Ikast og vi får så scorer til 2-3 ved Simon N og kampen igen åben. 6 min før tid udligner vi ved Peter tror vi, men dommeren underkender målet for hånd på bolden. 1 min senere kommer så udligningen da Trier spilles fri og scorer, 3-3 og fuldt fortjent. Resten af kampen presser vi på men kampen slutter 3-3.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev Morten K.

En rigtig god kamp og bedste kamp i år, så vi glæder os allerede til næste kamp som er på mandag i Videbæk, endnu et nedrykkerhold.