14. marts 2022 kl. 16:04
Alle senior herre hold til træningsdag

Lørdag var afsat til træningsdag for herre senior og hele 4 spillere og træner var mødt op kl. 9.00, hvor vi startede med morgenkaffe.

Efter morgen kaffe skulle serie 5 i kamp mod Herning KFUM, mens holdt trup 1 spillermøde. Efter deres møde kom de ud støttede serie 5.

Serie 5 var oppe mod en god modstander og helt fortjent kom Herning foran med 1-0 efter en halv times spil, da vi mistede bolden i et opspil. Vi var bedst de første 15 min, men gik derefter i stå og Herning kunne gå til til pausen med en 1-0 føring.

2. halvleg startede som 1. sluttede med Herning som bedste hold og da Herning scorede til 2-0 efter 60 min kunne Bording være faldet helt sammen, men de kæmpede videre og i det sidste kvarter havde vi 3 kæmpe chancer uden dog at få scoret, så kampen sluttede 2-0. Men en god indsats igen af de blå, spiller noget flot fodbold i øjeblikket.

Efter frokost var det serie 2 og 4 der skulle i kamp, serie 2 mod Skødstrup og serie 4 mod Fårvang.

Serie 2 kom dårlig igang mod Skødstrup og kom bagud 2-0 inden den første halve time, men holdet kom godt igen og scorede til 1-2 ved Jannick kort før pausen.

2. halvleg var knap startet før Simon udlignede til 2-2 og nu spillede Bording noget af det bedste bold de har spillet i år, men desværre laver vi en fejl i forsvaret og Skødstrup scorer til 2-3. Vi presser på til sidst dog uden at få udlignet, men klart bedste kamp i år. Nu har holdet kun en kamp tilbage inden turneringen starter så der håber vi på holdets første sejr. På fredag på udebane mod Mariehøj.

Serie 4 skulle igen møde Fårvang, dog deres andet serie 4 hold og lad det være sagt med det samme, der var klasseforskel på de 2 hold. Bording var allerede foran med 2-0 ved pausen på 2 mål af Rasmus Juul, men Bording drengene burde have ført meget større.

2. halvleg blev en dårlig halvleg, der var for stort forskel på holdene, så tempoet faldt, men Juul fik dog scoret endnu engang til 3-0 som blev slutresultatet. Holdet har en træningskamp tilbage inden første turneringskamp og det er på lørdag mod Klovborg.