Serie 4: Flot sejr over FHH

image
14. oktober 2022 kl. 09:26
Bording vandt sikkert med 5-0

Torsdag aften skulle serie 4 spille en vigtig kamp mod bundholdet FHH, vigtig med en sejr så de blå kunne komme lidt hjem fra bunden. Lad det være sagt med det samme at der var klasseforskel på de 2 hold.

1. halvleg startede med et Bording pres, men der skulle gå 27 min inden den første scoring og det var på straffespark, hvor Samuel scorede sikkert. 13 min senere begår FHH endnu et dumt straffespark og Samuel var endnu sikker og 2-0, som også var stillingen ved pausen. FHH havde ikke haft et eneste forsøg på mål.

2. halvleg lignede 1. halvleg og det blev spil til et mål, nemlig FHH's mål. Igen ingen forsøg fra FHH på mål og Kylle scorer til 3-0 efter 73 min og Daniel scorer 2 gange i de sidste minutter og en fortjent 5-0 sejr.

Kampens spiller blev Kylle som spillede en flot kamp på midtbanen.