Menu

U15 piger: Sejr i første kamp i 2. runde

image Slår team VAP
19. september 2022 kl. 17:09
Vi skulle møde team VAP
Vi får varmet godt op og får en go snak om vi skal presse højt og hårdt og det resultere i at vi sider på det meste af spillet og har lukket total ned i vores forsvar under det meste af kampen, vi kommer til gode chancerne som vi ikke får skudt ind som vi burde, Gan har en kanon helflugter som desværre ikke har kraft nok til at gå ind.
Vi får hjørne spark og Sandberg laver et kanon hjørnespark som målmanden ikke har styr på og kyed udnyttede det til at prikke bolden ind. Team VAP begynder at finde deres gode spille stil i forsvaret og får lukket ned for vores angreb men vi bliver ved med at presse på

Halvleg

Vi får snakket om vi skal prøve at søge til deres dårlige side i deres forsvar og pressehøjt og vi kommer også igennem i par gange men uden held. Team VAP får skiftet en angriber ind der er pænt hård ved vores forsvar og træder lilje 5-7 gange i hælen da hun ikke kan følge med lilje og får fældet hende ved at tage hendes ben bag fra men forsvaret har styr på det og andre støtter op om lilje i forsvaret efter lidt tid får de desværre et træls mål scoret pga misforståelser imellem forsvaret og målmanden.. Vi har ALT for mange chancer vi burde have scoret på men kommer op på hesten igen og med højtpres helt nede fra forsvaret og troen på vi kan vinde får Sandberg hugget en konge bold afsted imod fjerneste nederste hjørne som går ind til kampens resultat.
så en sejr til u15 pigerne med lån af 2 u13 spillere Ella og Andrea tak for hjælpen den er værdsat

Med korte ord
Vores forsvar er en mur
Vi skal score på vores chancer
Vi skal skyde noget mere udefra på vores chancer
Og skal turde at tage nogle ture alene med afslutning…
Luk