30. september 2022 kl. 12:04
Bording vandt kampen med 2-0

Kamp u15 pi
Snejbjerg SG&I imod Bording

Vi møder Snejbjerg og det starter godt med vi har mere eller mindre hele spillet oppe i deres ende vi står godt i forsvaret og midtbanen gør hvad de skal vi har desværre lidt svært ved at prikke den ind og komme til skud. Snejbjerg kommer mere og mere ind i kampen men vi står stærkt i forsvaret.
Halvleg
Vi går ind i Anden halvleg med snakken om vi skal ind og tackle hårdt og stå godt på banen og få afvist deres bolde..
Snejbjerg er gode til at afvise vores angreb men med højt pres og et fælles pres får vi dem presset i bund og da der er 6 min tilbage af kampen får Sandberg driblet 2 spiller og får sat den nede i Venstre hjørne et længe ventet mål.
Vi har masser af energi og bliver ved med at presse hårdt og højt og da der er 3 minutter tilbage får Filippa bolden som hun dribler op i banen med og får lagt en go bold i dybden til B som får afsluttet flot og det bliver også resultatet 2-0 til de blå fra Bording 💪