Serie 2: Hårdt spillet kamp

17. marts 2019 kl. 08:56
Lørdag spillede serie 2 holdets næstesidste træningskamp mod Ølstrup. Cheftræner Jacob Juhl kunne formentlig stille med stærkeste mandskab i en kamp som sluttede 1-1.
Ølstrup var et meget fysisk stærkt hold men den bagerste kæde Jacob Mikkelsen, AP og Finken holdt højt niveau.
Sidst i første halvleg udlignede Bording til 1-1 efter at Ølstrup var kommet foran midt i halvlegen. Målet blev scoret af kampens bedste spiller Finken på hovedstød efter et hjørnespark.
2 halvleg pressede Ølstrup voldsomt men de sidste 20 minutter kom Bording mere frem på banen og kunne godt havde vundet kampen.
Fysikken manglede i angrebet men en godkendt kamp.
Før kampen udtalt Jørn Jensen at vi havde besøg af vennerne fra Ølstup. Det lød det ikke til efter kampen.
Næste lørdag spiller både serie 2 og 3 sidste træningskamp mod AIA i Bording og der er fælles spisning efter kampen 18,00.