Serie 2: Tabte første træningskamp.

11. februar 2020 kl. 15:44

Bording serie 2 spillede mandag aften første træningskamp mod ISI idrætskole.

Cheftræner Lars Dahl  havde fået en del afbud her i vinterferien. Generalen Jacob Mikkelsen, Strategen Lasse Vendelbo, Lynge firkløveret  Emil, Oliver , Jonas og Laurids og Lasse Knøss, så en del nye unge måtte træde til.

Anført af kaptajnen Anders Poulsen, Mathias Pedersen og Nicklas Hagelskær spillede holdet også en ganske fornuftig 1. halvleg mod et lidt tyndt ISI hold. Isi kom foran 1-o mens Benjamin Knudsen udlignede for Bording. Isi sad på det meste i 2 halvleg og kom foran 2-1 til en fortjent sejr. Ap havde dog mulighed for at udligne til 2-2-men brændte et svag straffespark. Mangel på farlige angriber var tydeligt men mon ikke det kommer. Ihvertfald en god gang træning, hvor der blev løbet meget men produceret for lidt offensiv.

Næste kamp er på lørdag mod Fårvang serie 1. Kampen spilles på kunstbanen i Hammel 15.00.