Menu

Serie 4: En spændende lørdag venter

image
01. november 2018 kl. 16:11

På lørdag venter der en spændende dag for serie 4 holdet, da de for første gang i Bording IF's historie kan spille 2. holdet op i serie 3. Holdet drager til Sunds og skal møde hjemmeholdet, som er et af de hold vi har tabt til i år og det var med hele 6-1.

Der venter gutterne en meget svær kamp selvom Sunds ikke har noget at spille for, vil de kæmpe for at få de 3 point. Og som det ser ud nu skal Bording drengene bruge alle 3 point for at rykke op.

Målsætningen for holdet var inden sæsonen gik i gang at undgå nedrykning og da vi for en måned siden tabte med 6-1 til Sunds lå vi også i den tunge ende, men siden den kamp har vi ikke tabt. Vores nye målsætning er selvfølgelig at rykke op men vi ved også det bliver svært ude i Sunds som er et stærkt hjemmehold.

Træner Jørn Jensen udtaler: Vi er kommet fantastisk igen efter nederlaget til Sunds og har spillet nogle rigtig gode kampe, har spillet ikke lige kørt er der blevet kæmpet om hver bold samt vi har også haft heldet med os, men det er jo det der kendetegner et tophold. Nu må vi se om vi kan gøre arbejdet færdig på lørdag, hvor jeg håber der kommer mange og bakker os op.

Kampen spilles i Sunds lørdag kl. 15.00.

Luk