Menu

Serie 4: Nu hedder det serie 3

image
04. november 2018 kl. 17:47

En mærkelig weekend for serie 4, da holdet var en tur i Sunds og spille oprykningskamp lørdag hvor holdet selv kunne afgøre det med en sejr, så var oprykningen en realitet, men sådan gik det ikke.

Vi vidste det ville blive en svær kamp mod Sunds som intet havde at spille for og stillede derfor op med et U19 hold, samt deres bane kan der ikke spilles fodbold på.

Men vi kom i gang og det blev en målfattig kamp, stillingen ved pausen var 0-0 og det var vi faktisk godt tilfredse med, vi var enige om at vi nok skulle scorer i 2. halvleg.

Det gjorde vi også da der manglede 10 min men desværre dømte dommeren offside, hvis korrekt. Så stadig 0-0 og vi måtte satse til sidst og det var lige ved at give bagslag, da Sunds fik en kæmpechance.

men det blev ved 0-0 og vi have misset chancen for selv at afgøre det, så vi kom på tlf. for at se om 5 andre kampe havde givet et resultat så vi alligevel var rykket op, men desværre nej, kun 3 kampe, så vi manglede lige 2 kampe mere. Der skulle spilles 4 kampe søndag så vi kunne håbe de 2 resultater kom der og ja det gjorde de, så kl. 12.45 kunne vi offentliggøre at vi er rykket op i serie 3 for første gang i BIF's historie. En mærkelig måde at rykke op på. DBU få nu det ændret.

Kampens spiller i Sunds var Jannik som igen stod en god kamp i målet.