Serie 4 og serie 5: Dobbelt på 1-0 sejr til Bording

22. august 2019 kl. 07:45

Endelig fik vi en sejr over Engesvang Fremad, det har vi ventet på i lang tid.

Serie 4 spillede på udebane og kom godt fra start med et mål af Vendelbo allerede efter 3 min. 3 min senere skulle han have bragt os foran med 2-0 men bragte den store chance. Vi kunne 5 min senere have scoret igen, men igen blev den store chance brændt og derefter kom Fremad mere med i kampen. Efter 20 min får Fremad en stor chance men Simon i målet er vågen og redder.

Derefter kan vi slet ikke få spillet til at hænge sammen og Fremad overtager spillet, dog uden de helt store chancer, men vi er heldige med at være foran ved pausen.

I 2. halvleg ændrer vi spillestil og det bliver bedre, et par udskiftninger gør også ved får mere ro på spillet, dog uden det bliver godt. Også som om vi ikke er der 100%, og vil gerne slå lange afleveringer, glemmer også lidt vores aftaler. Første kamp så måske derfor, men der er brug for forbedringer til næste kamp. I 2. halvleg burde vi have lukket kampen men der bliver brændt og brændt, så de sidste 10 min satser Fremad alt og presser os helt i bund, men vi får forsvaret os til en sejr på 1-0, efter chancer fortjent men efter spil måske ikke helt fortjent, da Fremad spillede bedst men kunne ikke tilspille sig de helt store chancer.

Kampens spiller blev Burcin i sin comeback kamp for Bording, han reddede os et par gange.

Serie 5 spillede hjemme mod Engesvang Fremad også her vandt Bording drengene med 1-0 på et mål af Matin Ø., 5. kamp i træk han scorer. Det blev en meget jævnbyrdig kamp som først blev afgjort 20 min før tid. Det var serie 5 anden sejr og er kommet godt igang på trods af et meget ungt hold. Men gutterne kæmper og vil fremad, der er lige lidt der skal læres med at man gerne må spille bagud engang imellem.